مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

معرفی دانشکده های ریاضی دانشگاههای بزرگ ایران

معرفی دانشکده های ریاضی دانشگاههای بزرگ ایران در این بخش انجام شده است. در ادامه تعدادی از این موارد را می توانید مشاهده کنید.

1-      دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر: http://math.aut.ac.ir/autcms/mathematics-computer-science/fa/home دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر با فارغ‌التحصیل نمودن تعداد قابل توجه‌ای دانشجو در مقطع دکتری توانسته است نقش برجسته‌ای در تربیت مدرسان و محققان مورد نیاز دانشگاهای کشور را ایفا می‌کند. همچنین این دانشکده با همت و تلاشهای اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی توانسته است نقش ممتازی را در توسعه علم و پیشرفت جامعه علمی کشور داشته باشد.

2-      دانشکده ریاضی دانشگاه دامغان http://math.du.ac.ir/ دانشکده ریاضی در سال 1373 فعالیت خود را با پذیرش دانشجویان ریاضی کاربردی و دبیری ریاضی آغاز نمود. در سال 1378، اولین دوره دانشجویان ریاضی محض در این مجموعه پذیرفته و مشغول به تحصیل شدند. در سال 1379، گروه موفق به راه اندازی دوره کارشناسی ارشد ریاضی محض گردید. در همین سال گروه کامپیوتر با پذیرش دانشجویان کاردانی ناپیوسته کامپیوتر از دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شد.

3-      دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی https://www.sbu.ac.ir/Cols/mathsci/Pages/default.aspx این دانشکده از سال 1346 در امر آموزش علوم ریاضی و پژوهش‌های مرتبط با آن فعالیت کرده است. این دانشکده با تشکیل گروه ریاضی آغاز و با شکل‌گیری گروه آمار در سال 1355، تشکیل گروه علوم کامپیوتر در سال 1378، و تشکیل گروه ریاضی کاربردی و صنعتی در سال 1395فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را گسترش داد. حضور اساتید توانمند با تخصص‌های متنوع و کارمندان دلسوز در این دانشکده فرصت منحصر به فردی در اختیار دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قرار می‌دهد تا در محیط علمی فراهم شده، با استعانت از پروردگار متعال بتوانند در طول تحصیل خود اوقاتی پر‌بار و آینده‌ای روشن را رقم زنند.

برای مشاهده لیست مدرسین و اساتیدی که در زمینه تدریس خصوصی ریاضی فعالیت دارند و از دانشگاههای معتبر کشور مانند دانشگاههای معرفی شده فارغ التحصیل شده اند در سایت ایران مدرس بر روی عبارت تدریس خصوصی ریاضی کلیک کنید.

4-      دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود http://shahroodut.ac.ir/fa/schools/index.php?id=s007 رشته ریاضی در گرایش های دبیری ریاضی، ریاضی محض و ریاضی کاربردی از سال 1373 فعالیت آموزشی خود را در دانشکده علوم تا سال 1384 بصورت گروه ریاضی ادامه داد. در سال 1384 با تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشکده‌ علوم‌ ریاضی دانشگاه‌ صنعتی شاهرود (با تفکیک از دانشکده علوم پایه) متشکل از دو گروه آموزشی ریاضی محض و ریاضی کاربردی،آمار تشکیل شد. این دانشکده با گذشت بیست سال و دایر نمودن رشته های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و جذب هیات علمی مورد نیاز از پتانسیل علمی و تحقیقاتی مناسبی برخوردار می باشد.

5-      دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تربیت مدرس http://modares.ac.ir/index.jsp?siteid=26 دانشکده علوم ریاضی متشکل از گروه‌های آمار، ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر است که از سال 1387 فعالیت خود را در محل دانشکده علوم پایه آغاز نمود. سابقه تأسیس این دانشکده به سال 1363 و برپایی گروه‌های آمار، ریاضی کاربردی (گرایش آنالیز عددی) و ریاضی محض برمی‌گردد. همچنین از سال 1385 در گروه ریاضی محض در مقطع کارشناسی‌ارشد در نوبت شبانه و از سال 1387 در رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشجو پذیرش کرد. در حال حاضر 20 نفر عضو هیأت‌علمی به ترتیب 4 نفر با رتبه استادی، 6 نفر با رتبه دانشیاری و 10 نفر با رتبه استادیاری به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این دانشکده اشتغال دارند. همچنین تاکنون 647 نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد و 90 نفر در مقطع دکتری فارغ‌التحصیل شده‌اند.

6-      دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان http://mathdept.iut.ac.ir/ از سال ١٣٧٩ دوره کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی راه اندازی شد. مقطع دکتری ریاضی دانشکده در سال ١٣٧۴ با پذیرش اولین دانشجویان راه اندازی شد. هم چنین دوره دکترای آمار، مشترکاً با دانشگاه اصفهان، در سال ١٣٨٣ راه اندازی شد و اولین دانشجویان این دوره )اولین دوره دکترای آمار کاربردی در کشور( نیز برای سال تحصیلی 84-85 پذیرش شدند. در حال حاضر در این دانشکده تعداد ٢٧٣ نفر دانشجوی کارشناسی، تعداد ٢۴٠ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و تعداد ٧٣ نفر دانشجوی دکترا در حال تحصیل هستند تا به حال تعداد ٣۵ دانشجوی دکتری ریاضی، ۶ دانشجوی دکتری آمار و ۵۶٢ دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد ریاضی محض، ریاضی کاربردی آمار ریاضی و آمار اقتصادی - اجتماعی از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.