مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

مدرسین و اساتید ریاضی تعدادی از دانشگاههای بزرگ ایران

مدرسین و اساتید ریاضی تعدادی از دانشگاههای بزرگ ایران در این بخش معرفی شده است. برای آشنایی با مدرسین و اساتید ریاضی تعدادی از دانشگاههای بزرگ ایران ادامه این مطلب را بخوانید.

1- اساتید ریاضی کاربردی امیرکبیر

http://math.aut.ac.ir/autcms/people/facultiesGroup.htm?group=1761247232&depurl=mathematics-computer-science&lang=fa&cid=733

2- اساتید گروه ریاضی دانشگاه قم

http://profs.qom.ac.ir/Portal/home/?person/24435/24759/%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C

3- دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود

https://shahroodut.ac.ir/fa/schools/index.php?id=S007

رشته ریاضی در گرایش های دبیری ریاضی، ریاضی محض و ریاضی کاربردی از سال 1373 فعالیت آموزشی خود را در دانشکده علوم تا سال 1384 بصورت گروه ریاضی ادامه داد. در سال 1384 با تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشکده‌ علوم‌ ریاضی دانشگاه‌ صنعتی شاهرود (با تفکیک از دانشکده علوم پایه) متشکل از دو گروه آموزشی ریاضی محض و ریاضی کاربردی،آمار تشکیل شد. این دانشکده با گذشت بیست سال و دایر نمودن رشته های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و جذب هیات علمی مورد نیاز از پتانسیل علمی و تحقیقاتی مناسبی برخوردار می باشد. هم اکنون 30 عضو هیات علمی (1 استاد، 6 دانشیار، 21 استادیار و 2 مربی) به تربیت و آموزش 221 دانشجوی کارشناسی، 196 دانشجوی کارشناسی ارشد و 32 دانشجوی دکتری مشغول می باشند. رشته های تحصیلی موجود در دانشکده علوم ریاضی عبارتند از، 1- ریاضیات و کاربردها(کارشناسی) 2-ریاضی محض(کارشناسی-کارشناسی ارشد-دکتری) 3-ریاضی کاربردی(کارشناسی-کارشناسی ارشد-دکتری) 4- آمار ریاضی(کارشناسی ارشد-دکتری).

4- اساتید ریاضی دانشگاه خوارزمی

https://msc.khu.ac.ir/cv.php?sid=1&slc_lang=fa&fac=19&slct_pg_id=5399

گرچه وجود گروه ریاضی در دانشگاه خوارزمی به سال های بسیار دور بر می گردد (قبل از سال 1307)، اما تشکیل یک گروه ریاضی منسجم شامل دوره های کارشناسی و دوره مدرسی ریاضیات (دوره ای فراتر از کارشناسی ارشد) از سال 1344 به همت شادروان دکتر غلامحسین مصاحب و همزمان با تاسیس موسسه ریاضیات اتفاق افتاد. پس از بازگشایی دانشگاه ها، از سال 1363 دوره کارشناسی ارشد ریاضی و سپس در سال 1368 دوره دکترای ریاضی دایر شد، که در حقیقت اولین دوره دکترای ریاضی ایران بود. از سال 1385 رشته های علوم کامپیوتر و رمز در این دانشکده تاسیس شدند و در سال 1386 نام دانشکده به دانشکده علوم ریاضی وکامپیوتر تغییر یافت.

5- اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

http://iaushiraz.ac.ir/%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2

دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در بهار سال ۱۳۶۶ با ۸ رشته تحصیلی در گروه علوم انسانی و تنها یک عضو هیات علمی-    شخص رئیس دانشگاه - آغاز به کار نمود .
 
پس از سه سال با توسعه امکانات وجذب اعضای هیات علمی تمام وقت و تاسیس آزمایشگاه ها , کارگاه ها و گروه های آموزشی نظیر علوم پایه ،انسانی, فنی و مهندسی , کشاورزی ,   هنر و معماری به کار خود ادامه داد  همچنین از سال   ۱۳۷۰ دوره های  کارشناسی ارشد  به جمع دوره های تحصیلی افزوده شد .-
مدرس ریاضیات دانشگاهی 

در حال حاضر  با  چندین  رشته تحصیلی در مقاطع  کاردانی , کارشناسی , کارشناسی ارشد ، دکتری تخصصی  و دکتری حرفه ای کارنامه ای  پربار از فعالیت های گذشته  و آینده ای سرشار  از امید  و  پیشرفت با اتکال به الطاف لایزال الهی و با همت کلیه کارکنان  دارد و در تمام زمینه های علمی و عملی از پرچم داران نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود.

6- دانشگاه شریف

http://www.sharif.ir/26

دانشگاه صنعتی شریف دارای ۴۸۴ عضو هیأت علمی است. از این تعداد ۱۸۱ نفر (۳۷.۴%) در مرتبه استاد تمام، ۱۰۵ نفر (۲۱.۷%) در مرتبه دانشیار، ۱۷۶ نفر در مرتبه استادیار (۳۶.۴%) و ۲۲ نفر به عنوان مربی (۴.۵%)، اعضای هیأت علمی را تشکیل می دهند.

7- اساتید و مدرسین دانشکده ریاضی دانشگاه دامغان

http://math.du.ac.ir/?page_id=121

هم اکنون این دانشکده دارای سه گروه ریاضیات و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار می باشد. همچنین تعداد ۲۹ عضو هیات علمی در دانشکده در حال تدریس و تحقیق بوده و تعداد ۸۳۷دانشجو  در ۳ رشته کارشناسی و ۳ رشته کارشناسی ارشد (ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر)  و ۲ رشته دکترا (ریاضی محض و کاربردی)  مشغول به تحصیل می باشند.  همچنین تعداد ۴ کارمند در زمینه امور هماهنگی آموزشی و یا به عنوان کارشناس در دانشکده فعالیت می نمایند. در حال حاضر ریاست دانشکده به عهده دکتر محمد ابری می باشد. دانشکده ریاضی واقع در طبقه اول از ساختمان خوارزمی، واقع در پردیس ۱ دانشگاه دامغان است.

سایت تدریس خصوصی ایران مدرس برای اساتید دانشگاههای ایران آرزوی موفقیت دارد. برای مشاهده لیست مدرسین ریاضی که در زمینه تدریس خصوصی ریاضیات دانشگاهی و تمام مقاطع دیگر فعالیت دارند بر روی لینک زیر کلیک کنید:

https://teaching.iranmodares.com/teaching-index.php?metaword=%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.