مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه

در این وبلاگ مطالبی در زمینه مدرس، معلم و استاد تدریس خصوصی ریاضی و ریاضیات دبیرستان، ابتدایی، کنکور و دانشگاه ارائه می گردد. سایتهای تدریس خصوصی و آموزش ریاضی هم در این وبلاگ معرفی خواهد شد.

اساتید ریاضی و اعضای هیات علمی گروه ریاضی

تعدادی از اساتید و مدرسین و اعضای هیات علمی دانشگاههای بزرگ ایران در این مقاله معرفی شده است. در ضمن لینک دانشگاههای این اساتید هم ارائه شده است تا در صورت لزوم به صفحه خود اساتید مراجعه نمائید.

1-      اساتید ریاضی و اعضای هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه الزهرا: برای مشاهده بر روی لینک زیر کلیک نمائید.

http://math.alzahra.ac.ir/Index.aspx?page_=form&lang=1&sub=10&tempname=mathGR&PageID=15144

گروه ریاضی دانشگاه الزهرا در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می‌پذیرد.

رشته های کارشناسی شامل دوره های روزانه و شبانه ی ریاضیات وکاربردها می باشد

همچنین در مقطع کارشناسی ارشد، در رشته های:

 • ریاضی محض با گرایش های جبر، هندسه، گراف، سیستم های دینامیکی، آنالیز و معادلات

ریاضی کاربردی با گرایش های آنالیز عددی، بهینه سازی وتحقیق درعملیات، نظریه الگوریتم ها وهندسه محاسباتی

در شیوه ی آموزشی دانشجو می پذیرد.

 همچنین در مقطع دکتری در رشته های:

ریاضی محض باگرایش های جبرجابجایی، گراف و آنالیز ریاضی

ریاضی کاربردی با گرایش آنالیز عددی 

دانشجو می پذیرد.  هم اکنون گروه ریاضی دارای ۱۳ نفر هیئت علمی (۴ استاد،۸ استادیار، ۱ دانشیار) می باشد.

http://www.tadris-riazi.com/

https://teaching.iranmodares.com/teaching-index.php?metaword=%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C

 

 2-      اساتید ریاضی دانشگاه شهید بهشتی: برای مشاهده لیست اساتید بر روی لینک زیر کلیک کنید.

https://www.sbu.ac.ir/Pages/Professors.aspx?DID=22

به وب‌ سایت دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی خوش‌ آمدید. این دانشکده از سال 1346 در امر آموزش علوم ریاضی و پژوهش‌های مرتبط با آن فعالیت کرده است. این دانشکده با تشکیل گروه ریاضی آغاز و با شکل‌گیری گروه آمار در سال 1355، تشکیل گروه علوم کامپیوتر در سال 1378، و تشکیل گروه ریاضی کاربردی و صنعتی در سال 1395فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را گسترش داد. حضور اساتید توانمند با تخصص‌های متنوع و کارمندان دلسوز در این دانشکده فرصت منحصر به فردی در اختیار دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قرار می‌دهد تا در محیط علمی فراهم شده، با استعانت از پروردگار متعال بتوانند در طول تحصیل خود اوقاتی پر‌بار و آینده‌ای روشن را رقم زنند. از آنجایی که یکی از اهداف اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی کمک به تحقیقات برون‌سازمانی است، این دانشکده در ارائه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و ارتباط با مراکز صنعتی نیز خدمت رسانی می‌کند.

3-      اساتید و مدرسین ریاضی دانشگاه خواجه نصیر

https://math.kntu.ac.ir/

فعالیت های آموزشی این دانشــکده از سال ۱۳۵۹ در قالب گروه آموزشی ریاضی با ارائه دروس پایه رشته های فنی و مهندسی در دانشگاه آغاز شده و  نظر به افزایش حجم فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی گروه  و  نیز تأکید بر نقش مستقل علوم ریاضی در علوم کاربردی و مهندسی و با عنایت به بند هفتم از اهداف بنیادین مندرج در سند راهبردی علوم پایه کشور،  در اسفند ماه  ۱۳۹۱ پس از تایید هیأت امنای دانشگاه،  سازمان موجود در گروه به سطح دانشکده ریاضی ارتقاء یافت.

4-      اساتید ریاضی و اعضای هیات علمی ریاضی دانشگاه زنجان

http://www.znu.ac.ir/members/group/34

گروه ریاضی دانشگاه زنجان در کارنامه کاری خود، برگزاری سه دوره سمینار مشترک ریاضی کاربردی با دانشگاه ایالتی باکو به ترتیب در مهرماه 1374 در دانشگاه زنجان، مهرماه 1379 در دانشگاه زنجان و  سپتامبر 2002 در دانشگاه ایالتی باکو، برگزاری 38 امین کنفرانس ریاضی ایران در شهریورماه سال 1386 با حضور حدود 1000 نفر شرکت کننده داخلی و 60 نفر مهمان خارجی و به مناسبت 25 امین سال تاسیس گروه ریاضی در تیرماه سال 1396 میزبان برگزاری 5 امین سمینار آنالیز تابعی و کاربردهای آن با حضور حدود 100 نفر از متخصصین این حوزه بوده است. همچنین به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه، تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه های مناسب برای فعالیت های جمعی علمی، همچنین  بهره گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق توسعه علمی و نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری، انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه زنجان با حمایت دانشگاه زنجان و زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از سال 1378 شروع به فعالیت نموده است.

5-      اساتید ریاضی دانشگاه تهران

https://science.ut.ac.ir/faculty-contacts

 این دانشکده با سابقه ترین مرکز آموزش عالی ریاضیات در ایران است که بیشترین سهم را در تربیت متخصصان شاخه های مختلف علوم ریاضی داشته است. بعضی از گرایش های دیگر علوم ریاضی مانند "آمار و احتمال" ، "ریاضیات کاربردی" و "علوم کامپیوتر" در این دانشکده به موازات ریاضیات محض رشد کرده و به جامعة ایرانی معرفی شده اند. نقش ممتاز و هدایت گر این دانشکده در جامعة ریاضی ایران در سال 1350 شمسی با داشتن بیشترین عضو در هیأت مؤسس انجمن ریاضی ایران نمایان گردید. در این دانشکده، در راستای تعمیق آموزش عالی ریاضیات، در سال 1337  دورة کارشناسی ارشد ریاضی راه اندازی شد، و در پی آن، به منظور گسترش پژوهش های بنیادی و تأمین اعضاء هیات علمی دانشگاه های کشور، در سال 1367 دورة دکتری ریاضی تاسیس گردید. با موافقت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، در سال 1380،  قطب علمی زیست ریاضی در این دانشکده آغاز به کار نمود و به مدت دو دوره به فعالیت خود ادامه داد. دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران با بسیاری از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی شاخص دنیا موافقت نامه همکاری های دوجانبه و تبادل هیات علمی و دانشجو دارد. در حال حاضر دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکتری براساس برنامه ‏های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هرساله اقدام به پذیرش دانشجو در رشته‏ های ریاضی محض، ریاضی کاربردی، آمار و علوم کامپیوتر می نماید.

6-      اساتید گروه ریاضی دانشگاه ملایر

http://malayeru.ac.ir/portal/home/?form/11030/34037/%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87

7-      اساتید ریاضی دانشگاه محقق اردبیلی

http://uma.ac.ir/find.php?item=1.664.580.fa

8-      دانشکده ریاضی دانشگاه گیلان

https://mathsci.guilan.ac.ir/

9-      اساتید ریاضی دانشگاه تربیت مدرس

دانشکده علوم ریاضی متشکل از گروه‌های آمار، ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر است که از سال 1387 فعالیت خود را در محل دانشکده علوم پایه آغاز نمود. سابقه تأسیس این دانشکده به سال 1363 و برپایی گروه‌های آمار، ریاضی کاربردی (گرایش آنالیز عددی) و ریاضی محض برمی‌گردد. همچنین از سال 1385 در گروه ریاضی محض در مقطع کارشناسی‌ارشد در نوبت شبانه و از سال 1387 در رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشجو پذیرش کرد. در حال حاضر 20 نفر عضو هیأت‌علمی به ترتیب 4 نفر با رتبه استادی، 6 نفر با رتبه دانشیاری و 10 نفر با رتبه استادیاری به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این دانشکده اشتغال دارند. همچنین تاکنون 647 نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد و 90 نفر در مقطع دکتری فارغ‌التحصیل شده‌اند.  گرایش ریاضی کاربردی از سال 1370 به عنوان یک گروه مستقل در دانشکده علوم پایه و در کنار دیگر گرایش‌های رشته ریاضی به تربیت دانشجویان کارشناسی‌ارشد پرداخته است. پس از تشکیل بخش ریاضی در سال 1384، گروه ریاضی کاربردی و گروه ریاضی محض در بخش ریاضی به فعالیت پرداخته‌اند. از سال 1384 تا 1387 گروه ریاضی کاربردی با داشتن دو عضو هیأت علمی تمام وقت و همکاری بعضی از اساتید دانشگاه‌های دیگر هر دوسال یکبار چند دانشجوی دکتری پذیرش نموده و هر سال حدود 8 دانشجوی کارشناسی‌ارشد را مورد تعلیم قرار داده است. از سال 1388 با تشکیل دانشکده علوم ریاضی، فعالیت گروه ریاضی کاربردی به همراه گروه تازه تأسیس علوم کامپیوتر و گروه‌های ریاضی محض و گروه آمار ادامه یافت. هم اکنون گروه ریاضی کاربردی با داشتن یک استاد، دو دانشیار و سه استادیار به فعالیت خود ادامه می دهد. همکاری مستمر اساتید ریاضی محض در ارائه بعضی از دروس این گروه به همراه همکاری بعضی از اساتید مدعو خارج از دانشگاه موفقیت‌های چشمگیری را برای این گروه به دنبال داشته است.

موفقیت در کلاس های تدریس خصوصی ریاضی برای اساتید ریاضی

https://www.modares.ac.ir/math/departments/applied-mathematics/facultymembers
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.